MISSCHIEN MAAKT U HET VOOR HET EERST MEE

Of misschien zelfs vaker: het moeten regelen van zaken rond een overlijden. Hoe verwacht ook, een overlijden komt altijd onverwacht! En er komt heel veel bij kijken. Hulp kan dan welkom zijn en daar help ik u graag mee, gesteund door mijn uitgebreide ervaring.

WAT KAN IK VOOR U DOEN?

Zodra u met een overlijden te maken krijgt kunt u mij vierentwintig uur per dag bellen

0595-432277  -  06-21981877

Ik kom dan op een door u gewenst moment naar u toe om alles te bespreken.

Let op: ik maak een offerte die op uw financiële situatie is gebaseerd, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. En er wordt geen avond- en/of weekendtarief berekend. Kortom: er zijn geen addertjes onder het gras.

WAT IS BELANGRIJK?

Wat belangrijk is, is dat uw wensen en die van de overledene worden vervuld en dat u zich in de dagen vanaf overlijden tot aan het moment van de begrafenis of crematie zo weinig mogelijk druk hoeft te maken over te regelen zaken. Ik doe alles in uitgebreid overleg, en waar mogelijk en nodig mag en kunt u zelf helpen.

EN DAARNA?

Indien u wenst kan ik na de begrafenis of crematie helpen bij het kiezen van een herinneringsmonument. Op verzoek kom ik dan bij u thuis en bespreken we uw wensen.

WAAR IS INE KOOI UITVAARTZORG TE VINDEN?

Ik werk vanuit mijn woonadres in Uithuizen. U kunt daar altijd langs komen indien u een persoonlijk voorgesprek wilt. Uiteraard is het maken van een afspraak gewenst. Indien u liever bij u thuis een afspraak maakt kan dat ook.


Naar boven

Home